Filme Online
|
|
Sebi | Data: Joi, 2013-03-07, 1:03 AM | Mesaj # 6 |
|
da am vazut ceva...totusi mai caut...oricum am inchis site-ul ala ca incarcasem foarte multe tempalte-uri si alte chestii si probabil erau mai multe erori si acum am deschis altul...e un proiect momentan dar sper sa devina ceva serios...si prin acest mesaj il rog pe Administratorul site-ului de aici sa imi dea adresa lui de mail sau de messenger sau ceva sa facem niste chestii legale :)))(p.s.: nu ma judecati prea aspru,dar vreau ca totul sa fie in regula sa iasa totul perfect si vreau sa fac niste achizitii de tempplate cu tot cu pagina 404.html si multe alte nebuneli)
|
|
|
|
Addy | Data: Miercuri, 2013-05-29, 5:33 PM | Mesaj # 7 |
|
Dar cum fac sa imi apara ultima postare prima pe prima pagina k mi-o arata pe ultima prima????
|
|
|
|
daniel | Data: Vineri, 2013-05-31, 10:00 PM | Mesaj # 8 |
|
Addy, intri in cpanelapoi in setarile modului stuff[jocuri online] sau ce ai ales tu si seteazi de acolo cum sa apara: Modul de sortare standard pentru întrările din pagina principală: Modul de sortare standard pentru întrările din Vizualizare secţiune: Modul de sortare standard pentru intrările în vizualizare categorie: Sortarea pe pagină a intrărilor cu lista intrărilor utilizatorului: Asta e setarea
|
|
|
|
CreareWebsite | Data: Vineri, 2013-06-07, 9:29 PM | Mesaj # 9 |
|
Sebi, spor la treaba!
|
|
|
|