Spune-ne şi tu un banc / o zicală
|
|
Admin | Data: Marţi, 2013-01-01, 3:28 PM | Mesaj # 11 |
|
Doi condamnati intr-o celula. Unul din ei se scobeste in nas. Celalalt striga: - Ce faci, ba? A te scobi in nas este un semn rau! Asta inseamna ca in acest moment cineva i-o trage nevestei! - N-are decat! spune celalalt. Important este ca ea sa nu se scobeasca in nas!
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea el. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea.
|
|
|
|
CreareWebsite | Data: Luni, 2013-01-14, 7:02 PM | Mesaj # 12 |
|
"La teatru, unde se joacă o piesă poliţistă, o spectatoare sare în sus, strigînd: - Unde este ucigaşul? La care o voce din spatele ei îi dă replica: - In spatele dumitale, dacă nu te aşezi imediat!"
|
|
|
|
Admin | Data: Luni, 2013-01-14, 7:11 PM | Mesaj # 13 |
|
CreareWebsite, e finuț
O tânără se duce la spovedit. - Părinte, sunt o păcătoasă. - Ce-ai făcut, fiica mea? - Aseară am fost cu Ionică la discotecă. - Şi? - Şi-am dansat până-am început să intru-n călduri. - Şi? - Am ieşit afară şi-am început să ne sărutăm. - Şi? Şi? - Am plecat acasă şi l-am invitat pe Ionică înăuntru. - Şi? Şi? - Ne-am dezbrăcat la pielea goală. - Ah, spune, spune! - Ne-am urcat în pat. - Şi? Şi? - Şi-a intrat mama. - Fir-ar mă-ta a dracului!
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea el. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea.
|
|
|
|
CreareWebsite | Data: Sâmbătă, 2014-01-11, 5:11 PM | Mesaj # 14 |
|
Ceva frumos http://www.youtube.com/watch?v=bWUtOfxooy8
|
|
|
|