Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cine ma poate ajuta si pe mine cu chesti asta
yulyan00Data: Miercuri, 2013-03-27, 1:45 PM | Mesaj # 1
NU am inteles cum se face ... cine ma ajuta si pe mn lasati un comentariu mai jos si zicetimi si mie ...poate uni intelegegi si stiti cum se face ...

Cum facem un video player pentru site ?

Va voi arata cum se face un Video Player pentru site exact cum este la mine pe site.

Instalare:

1. Intram pe http://uppod.ru si ne facem cont , pentru a va usura munca traduceti site-ul folosind Google Translate.
2. Dupa ce v-ati facut cont intrati pe categoria Media Player si dati Download Player.
3. Tot in acceiasi categorie dati pe Setari - Video - Stiluri - + - OK dupa ce v-ati configurat stilul player-ului apasati pe butonul de 2 ori si vi-se va salva stilul player-ului in calculator.

4. Acum dupa ce am Downloadat Player-ul si am salvat si Stilul Player-ului in calculator , creeam in Radacina site-ului un Folder numit uppod in care uploadam fisierul swf si txt.
5. Acum dupa ce am Uploadat aceste fisiere in Radacina site-ulul , mergem spre exempul in modului de Stiri si activam un camp suplimentar (eu la mine am campul $OTHER2$ voi il activati pe care il vreti) si il redenumiti in Link Video aceasta operatiune se face din Settings - Substitution of default phrases - Form for adding new entries to site module.
6. Dupa ce am facut si aceasta operatie mergem in Page with entry full text and its comments , cautam teg-ul $MESSAGE$ si dupa el sau inaintea lui depinde unde vreti voi sa apara Player-ul adaugam codul urmator:

<?if($OTHER1$)?><object id="videoplayer" type="application/x-shockwave-flash" data="/uppod/uppod.swf" width="585" height="425"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="/uppod/uppod.swf" /><param name="flashvars" value="comment=$ENTRY_TITLE$&st=/uppod/video62-427.txt&file=$OTHER1$" /></object><?endif?>

Mesajul a fost editat de către yulyan00 - Miercuri, 2013-03-27, 3:00 PM

AdrianData: Joi, 2013-03-28, 10:29 PM | Mesaj # 2
De ce nu folosesti tu http://fierbinte.ucoz.ro/forum/2-140-1 ?

Pianista Denisa Curtasu

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz