Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
  • Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
La film
AlynutzuData: Joi, 2012-08-30, 5:26 PM | Mesaj # 1
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - aici încărcați dosarele js și La-film, din dosarul 1 Manager de fişiere.

Pasul 2: Panoul de control - Design - Constructor şablon - adăugaţi codurile din fişierul 1 Constructor şablon şi creaţi şabloane.

Pasul 3: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - înlocuiţi stilurile de aici cu cele din fişierul 2 Stilul foii (CSS).

Pasul 4: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (șabloane) - Catalog de fişiere - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul 2 Catalog de fişiere.

Pasul 5: Panoul de control - Unelte - Informatori - creați 2 informatori. Setările și codurile pentru șabloanele lor le găsiți în dosarul 3 Informatorii.

* Arhiva conține fișierul PSD pentru logotipul sait-ului.

AdryanData: Luni, 2012-09-03, 3:43 PM | Mesaj # 2
Unde scriu descrierea? Multumesc!

_______Un răspuns pe măsura întrebării_______

În chenarul pentru Scurtă descriere:.

dannikhimData: Miercuri, 2012-09-19, 11:15 PM | Mesaj # 3
De ce nu functioneaza posterul filmului ?

LINK

Am urmat toti pasii corect... sad

_______Răspuns_______

Am încercat să găsesc problema, dar prea multe prostii ai adăugat și n-am timp să le verific pe toate.
Cine face așa? Dacă ai instalat șablonul și ai văzut că nu apare imaginea-fundal, tot atunci trebuia să faci ceva, nu să bagi 101 de scripturi și apoi să vii aici cu întrebarea.

Admin-principalData: Duminică, 2014-02-09, 5:32 PM | Mesaj # 4
Am reusit sal pun da nu reusesc sa fac categorile adica apar da nu la fel can poza biggrin (Scz de nume asa a ramas de la site-ul meu smile )

Mesajul a fost editat de către Admin-principal - Duminică, 2014-02-09, 5:33 PM

CreareWebsiteData: Duminică, 2014-02-09, 9:14 PM | Mesaj # 5
Admin-principal, inseamna ca ai gresit informatorii ... creaza-i cum trebuie, asa cum scrie in arhiva. Fi atent la sabloanele informatorilor.

• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz