Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
  • Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Hell România
AlynutzuData: Sâmbătă, 2012-09-01, 4:07 PM | Mesaj # 1
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - încărcați dosarele images, js, share42 și fișierul style, din dosarul 1 Manager de fişiere.

Pasul 2: Panoul de control - Design - Constructor şablon - adăugaţi codurile din fişierul 1 Constructor şablon şi creaţi şabloane.

Pasul 3: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - înlocuiţi stilurile de aici cu cele din fişierul 2 Stilul foii (CSS).

Pasul 4: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (șabloane) - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul 2 Module și Informatori.

Pasul 5: Panoul de control - Unelte - Informatori - creați 6 informatori. Setările și codurile pentru șabloanele informatorilor le găsiți în dosarul 2 Module și Informatori - 3 Informatori, din arhivă.

Pasul 6: Panoul de control - Setări - Înlocuirea frazelor standard - faceți următoarele modificări pentru Formular pentru adăugarea de intrări în "Catalogul de fişiere". Salvați

Pasul 7: Panoul de control - Catalog de fişiere - Setările modulului - bifați aceste câmpuri, iar mai jos, unde e Adăugaţi prefixul "http://" automat pentru câmpuri:, debifați-le pe cele apărute.

Pasul 8: Panoul de control - Setări - Setări standard - unde e Versiunea bibliotecii jQuery: alegeți jquery-1.3.2.js. Unde e Tip formular standard pentru editarea intrărilor: alegeți varianta Coduri BB + HTML. Mai jos găsim Valoarea tag-ului <!DOCTYPE>:. În acel câmp introduceți <!DOCTYPE html>. Salvăm.

* Arhiva conține fișierul PSD pentru logotipul sait-ului.

Rezultatul:
Exemplu 1 | Exemplu 2

SabinMoraru0288Data: Miercuri, 2013-07-31, 11:26 AM | Mesaj # 2
am o problema la acest sablon, uitati cum imi apare la pagina Contact si asa imi apare si la pagina Informatii.

Mesajul a fost editat de către SabinMoraru1 - Miercuri, 2013-07-31, 11:31 PM

danielData: Miercuri, 2013-07-31, 11:43 PM | Mesaj # 3
SabinMoraru0288, normal ca apare asa daca nu a fost adaptata corect
uite aici tema adaptata corect de mine:
http://d5cinema.ucoz.ro
http://d5cinema.ucoz.ro/index/0-3/

SabinMoraru1Data: Marţi, 2014-01-21, 10:54 AM | Mesaj # 4
daniel, pai ce imi arati tu este d5cinema, aici este hell romania, si observ ca este diferit de sablonul de aici, la tine apare altfel comentariile la sectiunea "ultimele comentarii" si alte mici diferente... poate vrei sa-mi dai link-ul la sablonul d5cinema printr-un PM daca vrei si il legatura cu pasii instalarii sablonului, am facut la fel ca in descriere, pas cu pas ... poate ma ajuti in rezolvarea problemei.

Adăugat (2014-01-21, 10:54 AM)
---------------------------------------------
nici pana in ziua de azi nu m-ati ajutat cu acest sablon, nu pot decat sa va zic SA VA FIE RUSINE!

CreareWebsiteData: Vineri, 2014-01-24, 0:32 AM | Mesaj # 5
SabinMoraru1, ar trebui sa-ti fie rusine tie pentru ca nu esti in stare sa iti dai seama de ceva logic ... descarca sablonul de aici si iti vei da seama ca daniel ti-a raspuns corect.

• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz