Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Radio Best
LiberData: Duminică, 2012-10-21, 11:17 AM | Mesaj # 1
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - încărcați cele trei dosare din Manager de fişiere.

Pasul 2: Panoul de control - Design - Constructor şablon - adăugaţi codurile din fişierul 1 Constructor şablon şi creaţi şabloane.

Pasul 3: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - înlocuiţi stilurile de aici cu cele din fişierul 2 Stilul foii (CSS).

Pasul 4: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul Module.

Pasul 5: Panoul de Control - Unelte - Informatori - creați doi informatori cu următoarele setări. În șabloanele informatorilor băgați codurile de mai jos.

Pasul 6: Panoul de control - Setări - Setări standard - găsim Valoarea tag-ului <!DOCTYPE>:. În acel câmp înlocuim <!DOCTYPE> cu <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 4.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">. Facem acest lucru pentru afişarea corectă a şablonului în toate brauzerele.

ViRuSData: Luni, 2013-04-15, 11:42 AM | Mesaj # 2
lol logo ala e facut de mine pt radiobest adevaratul :))

_______Răspuns_______

Nu văd nimic de râs aici și nu cred că ne interesează.

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz