Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
MoVstream
RendszerData: Miercuri, 2012-10-31, 5:53 PM | Mesaj # 1
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - încărcați aici dosarul template din Manager de fişiere.

Pasul 2: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul Module.

Pasul 3: Panoul de Control - Unelte - Informatori - creați trei informatori cu următoarele setări. În șabloanele lor băgați codurile de mai jos.

Pasul 4: Panoul de control - Setări - Setări standard - găsim Valoarea tag-ului <!DOCTYPE>:. În acel câmp înlocuim <!DOCTYPE> cu <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">. Facem acest lucru pentru afişarea corectă a şablonului în toate ''brauzerele''.

Mesajul a fost editat de către Karcsi - Miercuri, 2012-10-31, 5:55 PM

KinoplusData: Miercuri, 2013-10-16, 2:25 PM | Mesaj # 2
Bună ziua , mă puteți ajuta în acest beálitásában șablon nu este bun pentru mine .

AdminData: Vineri, 2013-10-18, 6:28 PM | Mesaj # 3
Kinoplus, Salut. Și cu ce te-am putea ajuta?
N-am înțeles ce dorești smile

În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea el. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea.

KinoplusData: Duminică, 2013-11-03, 4:07 PM | Mesaj # 4
Kinoplus, Nu știu că în mod normal beteni fiica - in template-uri . sad

ionutz01Data: Luni, 2013-11-11, 4:34 PM | Mesaj # 5
Salut.Am urmat pasii insa nu gasesc unde sa inlocuiesc la "Sectiuni Globale" ultimele 3 adica "INFORMERS" "PUBLICIT" si "SEARCH"...unde anume ar trebui sa le adaug? Ca la Sectiuni Globale nu e ...

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz