Înlocuim ratingul cu butonul Îmi place!
|
|
Stapanul | Data: Luni, 2012-06-25, 11:21 AM | Mesaj # 1 |
|
Pasul 1: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Ştirile site-ului [Pagina cu textul integral de intrare şi comentariile sale] - găsim codul <?if($RATING$)?><div style="float:right"><?$RSTARS$('12','/.s/img/stars/3/12.png','1','float')?></div><?endif?> şi-l înlocuim cu:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/news/0-0-1-$ID$-15-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('Aţi evaluat deja')>-1) _uWnd.alert('Deja aţi evaluat materialul!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Aţi evaluat cu succes!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place!</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
* Pentru modulul Catalog de articole:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/publ/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Aţi evaluat deja')>-1) _uWnd.alert('Deja aţi evaluat materialul!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Aţi evaluat cu succes!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place!</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
* Pentru modulul Catalog de fişiere:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/load/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Aţi evaluat deja')>-1) _uWnd.alert('Deja aţi evaluat materialul!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Aţi evaluat cu succes!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place!</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
* Pentru modulul Blog:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/blog/0-0-1-$ID$-14-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('Aţi evaluat deja')>-1) _uWnd.alert('Deja aţi evaluat materialul!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Aţi evaluat cu succes!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place!</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
* Pentru modulul Albume Foto:
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/photo/1-1-$ID$-13-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('Aţi evaluat deja')>-1) _uWnd.alert('Deja aţi evaluat materialul!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Aţi evaluat cu succes!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place!</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pasul 2: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - pentru butonul de culoare albă, adăugăm codul:
Code /* Îmi place */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; color:#777; text-shadow: 1px 1px 1px #fff; background:#f6f6f6; border: 1px solid #d6d6d6; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#999;}
#rating_l { float:left; background: url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/alb_1.png) no-repeat right; padding: 3px 10px 3px 5px; }
#rating_l:hover { background: #fff url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/alb_1.png) no-repeat right; }
#rating_p { float:right; padding: 3px 5px 3px 5px; background:#e3e3e3; }
Rezultatul:
Pentru butonul de culoare neagră:
Code /* Îmi place */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; color:#a7a7a7; text-shadow: 1px 1px 1px #252525; background:#484848; border: 1px solid #252525; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#a7a7a7;}
#rating_l { float:left; background: url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/negru_1.png) no-repeat right; padding: 3px 10px 3px 5px; }
#rating_l:hover { background: #5d5d5d url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/negru_1.png) no-repeat right; }
#rating_p { float:right; padding: 3px 5px 3px 5px; background:#6e6e6e; }
Rezultatul:
Pentru butonul de culoare oranj:
Code /* Îmi place */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; color:#fff; background:#ffe5cd; border: 1px solid #ffa24a; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#ff891a; text-shadow: 1px 1px 1px #fff; }
#rating_l { float:left; background: url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/oranj_1.png) no-repeat right; padding: 3px 10px 3px 5px; }
#rating_l:hover { background: #fff3e8 url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/oranj_1.png) no-repeat right; }
#rating_p { float:right; text-shadow: 1px 1px 1px #ff891a; padding: 3px 5px 3px 5px; background:#ffd0a4; }
Rezultatul:
Pentru butonul de culoare albastră:
Code /* Îmi place */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; text-shadow: 1px 1px 1px #fff; background:#dfecf4; border: 1px solid #97b7ca; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#2C68A6;}
#rating_l { float:left; background: url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/albastru_1.png) no-repeat right; padding: 3px 10px 3px 5px; }
#rating_l:hover { background: #e5f5ff url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/albastru_1.png) no-repeat right; }
#rating_p { float:right; color:#235e9b; padding: 3px 5px 3px 5px; background:#b5d9ee; }
Rezultatul:
Pentru butonul de culoare verde:
Code /* Îmi place */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; text-shadow: 1px 1px 1px #fff; background:#cdf6ce; border: 1px solid #48b543; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#247e20;}
#rating_l { float:left; background: url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/verde_1.png) no-repeat right; padding: 3px 10px 3px 5px; }
#rating_l:hover { background: #e1fee2 url(http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/verde_1.png) no-repeat right; }
#rating_p { float:right; color:#247e20; padding: 3px 5px 3px 5px; background:#8bdc87; }
Rezultatul:
|
|
|
|
OmulPaianjen | Data: Marţi, 2012-08-21, 10:56 AM | Mesaj # 2 |
|
Pasul 1: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - adăugaţi codul:
Code .likeplus {font-size:1pt;background:url('http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Diverse_2/Imi_place/imi_place.png') top;width:13px;height:12px;overflow:hidden;cursor:pointer;margin-right:4px;margin-top:0px} .likeplus_hover {font-size:1pt;background:url('http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Diverse_2/Imi_place/imi_place.png') bottom;width:13px;height:12px;overflow:hidden;cursor:pointer;margin-right:4px;margin-top:0px} .like2 {font-size:8pt;font-weight:bold;color:#111C49;} .likex {font-size:8pt;font-weight:bold;color:#223276;}
Pasul 2: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Ştirile site-ului [Pagina cu textul integral de intrare şi comentariile sale] - la sfârşit adăugăm:
Code <script type="text/javascript"> likePlus = function (c, d, f, g) { if (typeof d == 'undefined' || typeof c == 'undefined' || (c != 1 && c != -1)) return false; c += 2; if (!f) f = location.pathname.match(/[^\\\/]+/i) + ''; if (!f) return false; var h = $('#rate_' + d); g = $.extend({ 'before': function (a) { }, 'after-success': function (a, b) { document.getElementById('frs2' + d).innerText++ a.html(b).addClass(b > 0 ? 'positiveRate' : (b == 0 ? 'nullRate' : 'negativeRate')); }, 'after-error': function (a) { try {eval(a)} catch (e) {} } }, g || {}); g.before(h); $.post('/' + f + '/', {'a': '65', 'id': d, 'mark': c, 'mod': f, 'ajax': '2'}, function (a) { a = $('cmd:first', a).text(); var b = a.match(/Rating:\s*([\d.]+)\/(\d+)/i); if (!b) return g['after-error'](a); b = Math.round(b[1] * b[2]) - 2 * b[2]; g['after-success'](h, b) }) } function getClass(nameid, nameclass) { document.getElementById(nameid).className=nameclass } </script>
Pasul 3: Tot aici înlocuim tag-ul $RATED$ cu codul de mai jos.
Code <?if($RATING$)?> <div onclick="likePlus(1,$ID$,'news');return false" style="cursor:pointer;height:16px;" onmouseover="getClass('hr2$ID$','likeplus_hover');getClass('frs2$ID$','like2')" onmouseout="getClass('hr2$ID$','likeplus');getClass('frs2$ID$','likex')"> <table cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><div id="hr2$ID$" class="likeplus"> </div></td><td><div class="likex" id="frs2$ID$">$RATED$</div></td></tr></table> </div> <?endif?>
Eu, ca exemplu, am ales modulul Ştirile saitului, iar Dvs puteţi alege oricare altul, doar în codul din Pasul 3 schimbaţi news cu denumirea modulului ales.
Rezultatul:
|
|
|
|
Liber | Data: Duminică, 2012-09-30, 8:09 PM | Mesaj # 3 |
|
Pasul 1: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (CSS) - adăugați stilurile:
Code /* Butonul Recomand acest film */ #rating_os { float:right; font: 11px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; color:#F5BF05; text-shadow: 1px 1px 1px #252525; }
#rating_os a:link, #rating_os a:visited, #rating_os a:hover {text-decoration:none; color:#eee;}
#rating_l, #rating_p{ float:left; background: #737373; padding: 3px 7px 3px 7px; margin: 0px 3px 0px 3px; border: 1px solid #252525; -webkit-border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; border-radius: 4px; }
#rating_p { font-weight: bold; }
#rating_l:hover { background: #5d5d5d; } /* -------------------*/
Pasul 2: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Alege modulul [Pagina cu textul integral de intrare şi comentariile sale] - găsești acest cod:
Code <?if($RATING$)?><div style="float:right"><?$RSTARS$('12','/.s/img/stars/3/12.png','1','float')?></div><?endif?>
și-l înlocuiești cu:
Pentru Catalog de fişiere
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/load/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Ştirile site-ului
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/news/0-0-1-$ID$-15-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Blog
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/blog/0-0-1-$ID$-14-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Catalog de articole
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/publ/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Catalog de site-uri
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a style="text-decoration: none;" href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/dir/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Panou de anunțuri
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/board/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Pentru Albume Foto
Code <?if($RATING$)?> <div id="rating_os"> <a href="javascript://" id="golike" onclick="$.get('/photo/1-1-$ID$-13-1',function(data) {if($(data).text().indexOf('votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați evaluat deja acest film!','Eroare',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Vă mulțumim pentru vot!','Succes',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <div id="rating_l">Îmi place filmul</div> </a> <div id="rating_p">+$RATED$</div> </div> <?endif?>
Rezultatul:
|
|
|
|
Liber | Data: Vineri, 2012-11-09, 9:34 PM | Mesaj # 4 |
|
Instalare: Panoul de Control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) - Catalog de fişiere [Pagina cu textul integral de intrare şi comentariile sale] - înainte de </head> adăugați:
Code <link href="http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Aspect/Rating/Imi_place/Imi_place_yt.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
tot pe această pagină, unde va fi butonul (de exemplu îl înlocuim cu ratingul standard, adică înlocuim acest cod: <div style="float:right"><?$RSTARS$('12','/.s/img/stars/3/12.png','1','float')?></div> cu cel de mai jos), adăugăm codul:
Code <div id="ratBody" style=""> <div class="ratings"> <div class="voterating"> <div class="vote-button-holder"> <a href="javascript://" id="ucozua" onclick="$.get('/load/0-1-5-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Ați votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați apreciat deja acest material!','Eroare!',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Știam noi că-ți va place!','Vot acceptat!',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <span class="vote png" id="vote-good"> <span> Mi-a plăcut</span></span></a> <a href="javascript://" id="ucozua" onclick="$.get('/load/0-1-1-$ID$-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Ați votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați apreciat deja acest material!','Eroare!',{w:270,h:60,t:8000}); else {_uWnd.alert('Acceptăm doar voturile pozitive! :)','Vot neacceptat!',{w:270,h:60,t:8000})};});"> <span class="vote png" id="vote-bad">Nu-mi place</span></a> </div> <div class="clearfix"></div> <div class="voted"> <div class="sparkbar"> </div></div></div></div></div>
Rezultatul:
|
|
|
|