Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
Mega Films
DiaboLiCkData: Duminică, 2014-01-19, 5:09 AM | Mesaj # 31
Liber, Salut !

Am si eu nevoie daca stii sau daca exista cod global pentru descriere scurta .

Adica cand adaugi un material ai acele 2 campuri . stiu ce cel de jos are ca cod global $MESSAGE$ DAR CEL DE SUS AI IDEE CE COD ARE ? daca imi poti da un raspuns adauga id meu : george_082002
sau lasami un mesaj privat te rog .

Mersi !

CreareWebsiteData: Vineri, 2014-01-24, 0:35 AM | Mesaj # 32
DiaboLiCk, te-as ajuta eu dar nu inteleg ce doresti ...

sKyZ0rData: Sâmbătă, 2014-02-01, 4:35 AM | Mesaj # 33
Eu am facut toti pasii bine inafara de 3, si 5 care nush cum se fac cineva ma ajuta?:D

PM SAU ID ic3_kid97

Mesajul a fost editat de către sKyZ0r - Sâmbătă, 2014-02-01, 4:36 AM

CreareWebsiteData: Sâmbătă, 2014-02-01, 1:40 PM | Mesaj # 34
sKyZ0r, pentru punctul 3 te lochezi in control panel si intri sus la Unelte si apoi Informatori.

La punctul 5 urmezi exact pasii ccare iti sunt indicati acolo si intri pe paginile mentionate ...

Pasul 5: Efectuăm următoarele setări:
* Principală » Ştirile site-ului » Setările modulului: bifăm Câmp personalizat 1 la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați.
* Principală » Catalog de fişiere » Setările modulului: bifăm câmpurile Numele autorului și Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați.

P.S. Problemele se rezolva pe site, nu pe messenger smile

sKyZ0rData: Sâmbătă, 2014-02-01, 2:12 PM | Mesaj # 35
Eu credca nu ai inteles bine.. daca era asa de usor terminam eu de mult..dar spre exemplu in punctul 2 aia cu sabloanele ca sa le schimb mie imi lipsesc Stirile Sitului , Catalog Articole , Cataglo fisiere in rest am schimbat tot...mai trb sa fac aia cu informtorii care nu stiu daca am facut bine si punctul 5 care nustiu unde sa intru in principal stirile sitului...etc uitati screen

Daca va uitati bine in prima foto am tot mai putin Stirile sitului , catalog...etc cum le creez?

Mesajul a fost editat de către sKyZ0r - Sâmbătă, 2014-02-01, 2:14 PM

Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz