Am gasit cum am pus codul $BRIEF$ La "Descrierea filmului:"
Si $MESSAGE$ la "VEzi filmul" si acum cand adaug o noua intrare la descriere scurta pun descrierea filmului si la full entry adaug Codul video si apare exact asa:Click here.
Nu stiam de codul "$BRIEF$"- short description of an entry"
Multumesc oricum.
Inca o intrebare: Butonul de like la postare cum il pun am incercat sa il pun sa apara la fiecare film ca si pe DivxOnline biz dar am pus butonul de like de pe developers.facebook.com si nu imi contoriza like-urile ramanea pe 0 si cand aparea pagina sa distribui dadea o eroare. Ex: Click here.
Si Aparence de pe seenow-hd.us daca stiti cum sa il iau.
am incercat sa pun si "Distribuie ca sa vezi filmul" dar nu merge.. cum este pe seenow-hd us ex: Click here.Adăugat (2013-10-24, 1:16 PM)
---------------------------------------------
Ca sa apara DVDRip,BDRip,Etc.. Trebuie sa urmati :Pasul 6: Panoul de Control - Setări - Înlocuirea frazelor standard - deschidem câmpurile Formular pentru adăugarea de intrări noi la modulul "Ştiri site" și modificăm textul Câmp personalizat 1 cu Adresa clipului. Tot aici, mai jos, la Formular pentru adăugarea de intrări în "Catalogul de fişiere" găsim și înlocuim Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server cu Fișierul torrent,
Aici
iar Numele autorului cu Calitatea filmului. Salvați.
Si la fiecare film adaugat la "Numele autorului"care noi am schimbat cu"Calitatea filmului" "Scrieti "dvdrip,bdrip,ts,camrip"IMPORTANT trebuie sa scrieti cu litere mici ca sa apara daca scrieti DVDRip sau BDRip nu apare.