Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
Mega Films
CreareWebsiteData: Miercuri, 2013-04-24, 5:15 PM | Mesaj # 16
Citat (victhi)
Gata a mers, multumesc ptr ghidare.

Mai am o problema la informers pe prima pagina nu imi ara arata quality DVD,TS etc... am urmat toti pasi corect,dar nu arata

Cu placere.

Aici "Pasul 6: Panoul de Control - Setări - Înlocuirea frazelor standard - deschidem câmpurile Formular pentru adăugarea de intrări noi la modulul "Ştiri site" și modificăm textul Câmp personalizat 1 cu Adresa clipului. Tot aici, mai jos, la Formular pentru adăugarea de intrări în "Catalogul de fişiere" găsim și înlocuim Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server cu Fișierul torrent, iar Numele autorului cu Calitatea filmului. Salvați. " ai grija sa nu fi gresit ceva!

victhiData: Miercuri, 2013-04-24, 5:24 PM | Mesaj # 17
Am facut exact exact la fel. si tot nu merge
Laso balta ca oricum nu merge. Alte pagini nu pot crea deoarece nu mio deschide intra pe site-ul meu si intra la "Contacti-ne" sa vezi biggrin

CreareWebsiteData: Miercuri, 2013-04-24, 5:29 PM | Mesaj # 18
Citat (victhi)
Am facut exact exact la fel. si tot nu merge
Laso balta ca oricum nu merge. Alte pagini nu pot crea deoarece nu mio deschide intra pe site-ul meu si intra la "Contacti-ne" sa vezi

O fi o problema ceva de la sablon ...

Poate "Liber" ne poate explica mai multe ca doar el a postat sablonul

victhiData: Miercuri, 2013-04-24, 5:31 PM | Mesaj # 19
Asta cred si eu :)ca e o problema la sablon.dar cel putin e bine ca iti poti face treaba cu el biggrin

styleData: Duminică, 2013-04-28, 4:49 PM | Mesaj # 20
salut am si eu o problema,
vreau ca playerul filmului sa apara acolo unde scrie Vezi Filmul.
mie playerul filmului imi apare in Descrierea Filmului.
Si inca o problema, nu imi apare imaginile filmelor pe prima pagina la FILME.

Puteti intra aici sa va uitati http://filmbox.do.am/load/ucenicul_vrajitor/1-1-0-1

Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz