Pentru a accesa toate paginile forumului
te rugăm să te înregistrezi
Mega Films
victhiData: Miercuri, 2013-04-24, 4:41 PM | Mesaj # 11
Citat (CreareWebsite)
Nu te poti loga pe site sau ce?

Da nu ma pot loga pe site

CreareWebsiteData: Miercuri, 2013-04-24, 4:51 PM | Mesaj # 12
Citat (victhi)
Citat (CreareWebsite)
Nu te poti loga pe site sau ce?

Da nu ma pot loga pe site

Eu am incercat acest sablon ... si stiu la ce te referi, la faptul ca sus in stanga site-ului iti apare conectare indiferent daca esti conectat sau nu....dar tu esti conectat! Problema ta probabil ca e adaugarea articolelor, si pentru asta sus in bara de admin gasesti butnul "adaugare", de acolo iti adaugi articolele!

victhiData: Miercuri, 2013-04-24, 4:55 PM | Mesaj # 13
Nu am inteles nimica din ce ai spus, pe mine nu ma intereseaza cum pun articole, pe mine ma intereseaza cum fac sa fuctioneze logare pe site

CreareWebsiteData: Miercuri, 2013-04-24, 4:58 PM | Mesaj # 14
Citat (victhi)
Nu am inteles nimica din ce ai spus, pe mine nu ma intereseaza cum pun articole, pe mine ma intereseaza cum fac sa fuctioneze logare pe site

Prietene, daca ai citi atent ce am scris si te-ai gandi fix la ce ti-am explicat ai fi inteles ...

Deci, da clic pe "Conectare" la tine pe site si logheaza-te ... dupa ce te-ai logat vei observa ca tot "Conectare" scrie pe site la tine in loc de "Conectat" spre exemplu ... dupa ce ai facut ce am scris mai sus inseamna ca esti conectat!! Ai inteles??

victhiData: Miercuri, 2013-04-24, 5:08 PM | Mesaj # 15
Gata a mers, multumesc ptr ghidare.

Mai am o problema la informers pe prima pagina nu imi ara arata quality DVD,TS etc... am urmat toti pasi corect,dar nu arata

Căutare:
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Politicieni | Acţiunea 2012 | Powered by uCoz