Mega Films
|
|
Liber | Data: Joi, 2012-10-04, 6:21 PM | Mesaj # 1 |
|
Pasul 1: Panoul de Control - Unelte - Manager de fişiere - încărcați cele șase dosare din 1 Manager de fişiere.
Pasul 2: Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (șabloane) - schimbați codurile paginilor pentru care găsiți fișiere în dosarul 2 Module.
Pasul 3: Panoul de Control - Unelte - Informatori - creați patru informatori cu aceste setări. Codurile pentru șabloanele informatorilor le găsiți în dosarul 3 Informatorii.
Pasul 4: Panoul de control - Setări - Setări standard - găsim Valoarea tag-ului <!DOCTYPE>:. În acel câmp înlocuim <!DOCTYPE> cu <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">. Facem acest lucru pentru afişarea corectă a şablonului în toate ''brauzerele''.
Pasul 5: Efectuăm următoarele setări: * Principală » Ştirile site-ului » Setările modulului: bifăm Câmp personalizat 1 la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați. * Principală » Catalog de fişiere » Setările modulului: bifăm câmpurile Numele autorului și Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server la Câmpuri pentru un nou formular de intrare:. Salvați.
Pasul 6: Panoul de Control - Setări - Înlocuirea frazelor standard - deschidem câmpurile Formular pentru adăugarea de intrări noi la modulul "Ştiri site" și modificăm textul Câmp personalizat 1 cu Adresa clipului. Tot aici, mai jos, la Formular pentru adăugarea de intrări în "Catalogul de fişiere" găsim și înlocuim Link-ul pentru descărcarea arhivei de pe un alt server cu Fișierul torrent, iar Numele autorului cu Calitatea filmului. Salvați.
|
|
|
|
dannikhim | Data: Joi, 2012-10-18, 7:21 PM | Mesaj # 2 |
|
Bravo dar meritam si eu ceva credits acolo ;))
_______Răspuns_______
Păi zi ce ''vis'' ai și eu voi încerca să ți-l realizez, dacă e posibil. Eu nu citesc gândurile, deaceea nici nu ''ofer bonusuri''. Unul vrea una, unul vrea alta, celălalt vrea așa, se mai găsește unul care vrea invers... eu de unde știu ce vrei tu?
Adăugat (2012-10-18, 7:21 PM) --------------------------------------------- Meritam sa fiu trecut ca te-am ajutat la realizarea lui...
_______Răspuns_______
De fapt mai mult m-ai încurcat, dacă să fiu sincer. Precizează ce anume vrei să vezi și unde să apară și ''îndeplinim dorința'', dacă e atât de important pentru tine. La urma urmei sait-ul nu-i chiar atât de popular încât să te facă celebru pe net.
|
|
|
|
Marcel-Bacau | Data: Miercuri, 2012-10-24, 1:23 AM | Mesaj # 3 |
|
Salut asi dori si eu detalii cum se pune sa apara la aparence sa apara dvdrip , camrip ,bdrip pe poze poate nustiu sati explic dar te rog lasa si mie detalii cv poze sau daca nu contacteazama pe id - faild_hacks Multumesc !
_______Răspuns_______
Noroc. În Pasul 6 e explicat. Efectuează acele schimbări, iar după asta, când adaugi o intrare nouă în Catalogul de fișiere, jos, unde-s câmpurile mici ce trebuie completate, o să fie și câmpul pentru Calitatea filmului. Acolo și indici: DVDRip, CAMRip, TS, sau BDRip.
|
|
|
|
WhIt3 | Data: Sâmbătă, 2012-10-27, 3:17 PM | Mesaj # 4 |
|
Am bagat si eu tema dar nu merge sa ma conectez. Ma puteti ajuta?
_______Răspuns_______
Foarte interesant. Și cum ai vrea să te ajutăm? Să mă uit ''la cai verzi pe pereți'' și deodată să-mi vină soluția?
Sait-ul, frate! Unde ai instalat șablonul? Trebuie să-l văd, să-l inspectez, să-l verific, să mă aflu la locul faptei pentru a te putea ajuta... De ce e așa de greu de înțeles că e nevoie să băgați și adresa sait-ului când vă adresați cu asemenea întrebări?
Adăugat (2012-10-27, 3:17 PM) --------------------------------------------- Quote (WhIt3) Am bagat si eu tema dar nu merge sa ma conectez. Ma puteti ajuta?
_______Răspuns_______
Foarte interesant. Și cum ai vrea să te ajutăm? Să mă uit ''la cai verzi pe pereți'' și deodată să-mi vină soluția?
Sait-ul, frate! Unde ai instalat șablonul? Trebuie să-l văd, să-l inspectez, să-l verific, să mă aflu la locul faptei pentru a te putea ajuta... smile De ce e așa de greu de înțeles că e nevoie să băgați și adresa sait-ului când vă adresați cu asemenea întrebări? uite adresa siteului www.filmepro-online.ucoz.ro ms de ajutor
_______Răspuns_______
Problema a fost rezolvată prin intermediul MP
Mesajul a fost editat de către WhIt3 - Sâmbătă, 2012-10-27, 2:21 AM |
|
|
|
Marcel-Bacau | Data: Vineri, 2012-11-02, 7:03 AM | Mesaj # 5 |
|
Salut admin asi dori si eu o mana de ajuto daca se poate. asta e siteul www.onlinehd.eu am probleme cu tema nu reusesc sa o inst cum trebue daca e contacteazama la id-iul faild_hacks@yahoo.com sau lasami id tau
_______Răspuns_______
Noroc. Te-aș ajuta prietene când ar fi vorba despre ceva anume, de exemplu nu funcționează Căutarea, sau ceva de genu', dar ceea ce ceri tu... Doar e scris clar în mesajul unu ce trebuie să faci. Mai încearcă o dată să instalezi șablonul de la zero, iar dacă nu reușești scrie-mi un mesaj în MP.
|
|
|
|